NOTHING OF IMPORTANCE OCCURRED

WENDY MORRIS

Belly full of blind highways

Dear, and KAAP commission four audio letters by writers Fred Moten (US), Wendy Morris (SA-BE), Mo’min Swaitat aka. Palestine Sound Archive/Majazz Project (PS-UK) en Laura Grace Ford (UK).

Dear, en KAAP werken samen aan de publicatie van vier audio-brieven waarvoor wij vier kunstenaars, dichters en auteurs uitnodigen om elk hun eigen brief bij te dragen. Deze serie, ‘Belly full of blind highways’*, vormt de zesde iteratie van het doorlopend project van Dear, dat sinds 2020 reeds 15 kunstenaarsbrieven heeft gepubliceerd in samenwerking met verschillende culturele organisaties, verstuurd naar lezers wereldwijd. Bij elke samenwerking wordt het project opnieuw begrepen in dialoog met de partnerinstelling. Voor deze reeks hebben Dear, en KAAP besloten zich te richten op audio-brieven in verband met orale geschiedenis en historische tradities van het opnemen van audio als een onorthodoxe methode van correspondentie.

De audio brieven worden gepubliceerd op tape in een oplage van 100 elk. De serie wordt gepresenteerd tijdens het literatuurfestival FAAR in Oostende, in maart 2023, maar het publiek kan vooraf al de brieven bestellen en in aanloop naar FAAR via de post thuis ontvangen. Daarnaast wordt aan alle deelnemende briefschrijvers gevraagd om een beeld bij te dragen dat correspondeert met hun brief en zal verwerkt worden in een vlag ontwerp. De vlaggen worden tijdens FAAR festival onthuld op het dak van KAAP. 

Link to Kaap


Posted

in

,

by